Tjenester

Damp er kanskje ikke din spesialitet. Men det er vårt.

Det vil være tider når du trenger bistand med ditt dampanlegg, enten for å utvide et eksisterende system, å møte skiftende behov, eller for å holde systemet i best mulig stand. I alle disse tilfeller, kan dere få support av oss. 

For eksempel, dekker våre damp- og kondensatgjennomganger viktige emner som: energibesparelser, miljø & sikkerhet, og samsvar med forskriftene.

Fra en enkel tilstandskontroll til prosjektledelse av et komplett nytt system, vil våre erfarne ingeniører og serviceteknikere skreddersy tjenester som gir deg den beste avkastningen. Tjenestene leveres fleksibelt, og etter behov.

 

Installasjon og Igangkjøring

Det er viktig å spesifisere riktig utstyr for systemet ditt. Allikevel, om installasjonen og igangkjøring ikke utføres nøyaktig, kan anleggets ytelse komme til kort. Vi tilbyr full støtte når utstyret ankommer anlegget, noe som sikrer rask installasjon og igangkjøring.

Reparasjon og Vedlikehold

Etter å ha investert i et nytt anlegg eller en oppgradering, vil du beholde det i god stand så lenge som mulig. Vi kan bistå med reparasjon- og vedlikeholdsarbeid på vårt utstyr for å sikre optimal drift.

Gjennomgang av kondensatanlegg

Gjennomganger dekker et bredt spekter av utstyr, inkludert kondenspotter, kondensatpumper og kontrollutstyr. Vi måler systemets nåværende effektivitet og identifiserer forbedringsområder og potensielle besparelser.

Tilstandskontroll av Dampsystemet

Vi planlegger tilstandskontroller etter dine behov, fra en enkel modul, til hele dampsystemet.

Your closest Spirax Sarco is

Spirax Sarco

This region has not yet joined our new website. You will now continue to the existing site for Spirax Sarco

Continue